Bloemen bij 1500ste boek Stieg Larsson

Gerechtigheid- Stieg Larsson – Thriller
May 9, 2010
Laatste interview met Stieg Larsson
May 9, 2010

Moniqe van Rempt kreeg bloemen en de complete Millennium trologie bij de aankoop van deel 1 van de serie. De reden dat ze de bloemen kreeg was dat er bij boekhandel Venstra het 1500ste exemplaar van de Zweedse schrijver hadden verkocht. Zeker een mijlpaal om stil bij te staan.

De bloemen en de boeken werden overhandigd door Annemieke van de Sluis. “Elke dag komt wel iemand deel 2 of 3 van de serie kopen,”zegt ze. “Die hebben vaak nog maar net het eerste deel gelezen. Larsson werkt blijkbaar verslavend. Klanten die de trilogoe al uit hebben, vestigen soms de aandacht van anderen in winkel erop, die dan soms voor een tientje deel 1 meenemen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *