Nova over Stieg Larsson, Millennium

Deel twee Stieg Larssons Millenium-trilogie in première
May 9, 2010
Gerechtigheid- Stieg Larsson – Thriller
May 9, 2010

Top-10
Op dit moment is Larsson de tweede best verkopende auteur in de wereld. Van zijn ‘Millennium Trilogie’ zijn wereldwijd maar liefst 15 miljoen exemplaren verkocht in ruim 40 landen, en de boeken staan al maanden in de top-10 van de bestsellerlijsten.

Film
En dan is er nu ook de film ‘Millennium: mannen die vrouwen haten’ gebaseerd op het gelijknamige eerste boek. Vijf jaar na de publicatie van het eerste deel is de Millennium Trilogie een ware hype geworden. NOVA gaat in Stockholm op zoek naar een verklaring.

Zie hieronder de uitzending over Stieg Larsson bij Nova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *